Födelsedag

2011-03-29 / 09:41:15
Imorgon är det min födelsedag. Hela 19 år blir jag, börjar känna mig lite smått gammal faktiskt. Haha.
Inte så bra uppdatering från min del, jag vet. Glömmer faktiskt bort det trots att jag tittar på andras bloggar varje dag, haha. Håller mest till på Twtter för tillfället, och facebook såklart. På twitter heter jag yrnameonmyass om det är någon som känner för att kika in där.
Jag har också bestämt mig för att åka som au pair när jag har gått ut skolan, vilket blir nästa år, någon gång i augusti hade jag tänkt att åka. Var på informationsmöte i söndags, dock måste jag gå på ett till om ca ett halvår för den intervjun som man skulle göra gällde bara i ett år och jag ska ju åka om ca 1,5 så får gå på ett till, men inte mig emot, kan va bra med lite uppdatering! Har även börjat jobba med min ansökan, skrivit i snart halva, dock bara det "lätta". Och kan inte skicka in den förrens jag har kommit upp i minst 200 barnvaktstimmar och gått på det andra införmationsmötet. Men då får jag mer tid till att finslipa min ansökan!
Aja, blev lite mycket text just nu. haha
Men ska försöka att komma ihåg att uppdatera när jag hinner och har något att skriva om, men lovar inget. Men nåt inlägg i månaden ska jag väl komma ihåg iaf, haha.
aja ni får ha det så bra ni som läser, ciao!
Så här ser jag ut för tillfället, linser på väg dock!

I'm so fucking awesome !

2011-03-01 / 20:18:17
måste erkänna att jag är väldigt stolt över att det är jag som kom på den här.
och det är twitter om det är nån som inte fattar det.
ni får gärna följa mig där.
yrnameonmyass !