jealousy is just not good

2008-11-14 / 11:20:46
egentiligen så fattar jag inte vad det är som gör mej svartsjuk. om jag nu är svartsjuk. jag vet inte. det känns så.
fattar inte varför jag skulle vara avundsjuk. du är inget hot mot mig , eller ? du ska va min kompis, och han är min kille. du ska inte hålla på med han hela tiden. du vet att han är min, låt han va då !!

you hurt me boy.

2008-11-12 / 13:37:31
"du sårar mej gång på gång"
- du säger att du tar åt dej. jag har inte sagt att jag menar dej, men du kanske borde ta åt dej? du kanske borde tänka på vad du säger. och ja, jag menar dej. för det du har sagt dom senaste dagarna, att du skiter i mej att att du tkr jag är jobbig? det sårar, det sårar nått så jävulskt.

- och om du nu tkr jag är jobbig som du säger och att du säger att du skiter i mej ( vilket jag har märkt av) , varför är du då ihop med mej? visst att du har det svårt hemma o bla bla. men det ska ju inte behöva gå ut över mej. jag har inte lust att vara ihop med ngn som bara skiter i mej. du skulle ju inte vilja det, eller hur ?

- jag vill inte göra slut med dej, jag vill behålla dej, för du är bland det bästa som har hänt mej och jag älskar dej, men jag måste tänka på mej sj oxå, på mitt bästa.

today I scared my honey

2008-11-05 / 23:10:44
smög mej in på bakgården till min älsklings hus idag. o knackade på fönstret till hans rum. gissa om han blev förvånad elr. men jag kunde inte låta bli. jag hade inget o göra, plus att jag hade inte träffat han sen måndags eftermiddag för han va sjuuuuk.
så jag tog bussen till huskvarna o sen en till buss upp till berget. sen så var jag hos han i 4 timmar innan jag åkte hem, det var mkt trevlig :) att va hos han då, inte att åka hem xD
imån kmr han till skolan, så då får jag träffa han, :D massa braa juu. plus att jag behöver massa hjälp på lektionen av han med ;) (A)

men nu ska jag nog ta o titta på en film elr ngt.
hare gött, CIAO !