Flyttning

2012-02-12 / 09:02:17
Idag flyttar vi hästarna till Sarah och Robert :D Ska bli så sjuuuukt kul!
gårdagen igår såg ut som så att vi var i stallet i typ 2,5 timma och packade för idag, o jösses vad mycket saker man måste ha med sig ;p blev dock ingen ridning för vi tyckte det var så kallt ;p
sen på kvällen var vi o käkade plankstek hos mamma och sen hämtade vi en kompis i Bjököby och körde han o hans kompis till jkpg. var rätt trevligt faktiskt :)
men nu ska jag vakna till lite mer med kaffe, blev ju lite alkohol igår i bilen så man mår ju inte världsbäst idag ;)
puuuuuss

Godmorgon

2012-02-11 / 08:13:24
ja godmorgon på er. vaknade för en 40 min sen, haft såna sjukt mardrömmar i natt så det finns inte. idag blir det ridning föråt dagen. sen så ska mamma ha kalas men vetifan om jag ska gå.
orkar inte blogga så mycket nu för vet inte riktigt vad jag ska skriva, men vi höres sen. pusspuss

Hobbyridning

2012-02-10 / 18:58:13
Igår vart det hobbyridning på hög nivå, vinterridstövlar, mjukisbyxor, sidenhjälm och långa stigbyglar. aaaaaasnajs. sjukt bra gick det med, iaf i början, sen så när emelie o buffan började galoppera tyckte Bina att hon skulle göra det med ;p sen så e hon lite knepig när man ska gå hem om buffan går samtidigt. svänger med rumpan, taktar osv. men inte när man är själv eller går iväg typ 2 min före ;p knashäst :) odag gick det också bra, var jäääätte lugn och skitfin i början, så jag tog lite trav, (skrittar annars bara för hon stressar upp sig själv nåt så in i annars, så det är skritt hon behöver) men då blev hon sig lik igen, dvs pigg ;) dock bara pigg och inte stressad. sen så blev hon lite som igår när buffan kom. men hemvägen gick jättebra då jag gick iväg typ 5 min innan emelie då jag frös som en gris :)
idag vart vi blåa :) kraftschabrak och skrittäcke och equiline huva. samt blåa lindor från gamla lagret :)

Sån jävla otur

2012-02-08 / 09:43:40
efter många om och men startade bilen i morse, men tro fan att jag skulle få punka på vägen? mitt på stora jkpgs vägen. kan man ha mer otur än jag med den jävla bilen? funderar seriöst på o sälja bilhelvetet o köpa en annan, för det är fan bara den som jag har otur med. blir galen snart!

Upp o hoppa

2012-02-08 / 06:31:13
Då vart man vaken för skola igen då. Ska ta lilla pluttbilen om hon startar o åka över nässjö för o hämta upp emelie :) faktiskt värt o åka 2 mil extra för o få lite sällskap :p
idag har samhäll och verkstadi skolan, o sen ska jag riiiida :D
men nu måste jag klä på mig ;p pusspuss

Hemma

2012-02-07 / 20:01:25
Då va jag hemma igen, har typ inte vart hemma på över en vecka ;s sovit hos emelie o mamma osv. men ganska skönt att va hemma ändå. omin lilla bil startar äntligen! :D hon har typ inte startat sen jag körde i diket för två veckor sen för det vart så himla kallt. men pappa kom så vi startade henne med startkablar o startgas så nu står hon i garaget på laddning :) det är en av anledningarna till jag inte sovit hemma, har inte orkat åka buss :p
men nu ska jag kolla lite film o käka jordnötsringar, hörs imån!

Subway

2012-02-07 / 11:19:22
Alla säger att subway är så himla gott, så tänkte ta o testa det idag.
blir antingen an subway melt.
eller en steak and cheese, med extra ost enligt alloh ;p
eeeeeller en chicken teriyaki, som enligt emelie är bäst.
fatta beslutsångest eller?!

Skuuuula

2012-02-07 / 09:44:29
Sitter o skolan, har för tillfället frukostrast så passar på att blogg lite!
Idag så har vi fordonsteori, och så slutar vi vid halv 12 :D Då ska jag bege mig till mamma och lämna nyckel sen kommer emelie och hämtar upp mig o så åker vi till stallet :D Hoppas Bina går lika bra idag som hon gjorde i söndags!
Puss

Design

2012-02-06 / 19:16:11
Slängde upp en nu design då jag tröttnade på den andra. ska dock kanske inte ha denna hela tiden utan nog hitta en annan o göra en egen header.. orkar bara inte göra det just nu ;p
ska nog iaf snart ut till stallet o hjälpa emelie :) men vad vet jag dock nästan inte ;p hon har iaf vart o haft praktik hos robert kroplewski o haft med sig buffan :)
emelie o buffan :)
vi rider på ängen nu när det är så kallt. är så knöggligt på banan och isfläckar överallt så går inte rida där :/ och bina blir ju ångvält ute i skogen så blir inga skogsritter så ofta ;p senaste gången höll hon på o sticka med mig för hon blev rädd för en traktor, stackarn.
ni ser iaf stallet i bakgrunden på bilen :) skitmysigt är det där inne med bara 6 boxar :)

Lite nya bilder.

2012-02-06 / 18:12:29
Emelie o jag fotade varandra när vi red resp. tömkörde i lördags. Så lägger upp lite bilder på Binabusan :)
o bina passar så sjuuuukt bra i rött :D